Kutsehariduskeskuse õppurid ummistavad lähikonna tänavaid (2)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tavapärane vaatepilt argipäevadel Heki tänaval. Auto on autos kinni ning kohalikel on tükk tegu, et koduhoovist liikuma pääseks.
Tavapärane vaatepilt argipäevadel Heki tänaval. Auto on autos kinni ning kohalikel on tükk tegu, et koduhoovist liikuma pääseks. Foto: Andrus Mekk

Hullumaja, iseloomustab Heki tänava elanik Andrus Mekk olukorda, mis valitseb nii tema koduuulitsal kui ka teistel Tartu kutsehariduskeskuse (TKHK) Kopli õppekompleksi kanti jäävatel tänavatel.

Tartu kutsehariduskeskuse Kopli tänava õppekorpuse lähedal elavad inimesed on pahased kooli väisavate inimeste peale, kes on ümbruskonna tänavad täis parkinud, tihtipeale liikluseeskirja reegleid rikkudes. Tunneli lõpus on siiski paistamas valgus, sest linnal on valminud nende tänavate uuendusprojekt, milles pööratakse suurt tähelepanu ka parkimisolukorra parandamisele. Millal projekt töösse läheb, on praegu siiski veel teadmata.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles