Tais tapeti jõhkral moel Briti miljonär ja tema abikaasa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tai lipp.
Tai lipp. Foto: akg-images / Mel Longhurst / Scanpix

Tai politsei vahistas kolm meest seoses Briti miljonäri ja tema naise tapmisega.

64-aastane Alan Hogg ning tema abikaasa, 61-aastane Nod Suddaen läksid kaduma eelmisel neljapäeval oma Phrae provintsis asuvast kodust ega ilmunud lähedalasuvas Chiang Mai linnas kokkulepitud kohtumisele oma sõpradega.

Paari kodust leiti kraanikausist ning basseini lähedalt verejälgi. Paistis, et verd olevat üritatud ära pühkida. Samas polnud surnukehadest märkigi ning naise telefon laadis ajal, mil politsei nende koju jõudis.

Täna hommikul kinnitas politsei, et tapmisega seoses on kinni peetud kolm meest. Mehed tunnistasid teo üles ning ütlesid, et surnukehad on majast eemale maetud.

Mehed tunnistasid, et esmalt tulistati Hoggi ning seejärel peksti tema abikaasa garaažis haamriga surnuks. Samuti on selge, et oma rolli omas kuriteos ka naise vend Warut Satchakit ning tegu oli perekondliku erimeelsusega.

Kolme tapmises kahtlustatava mehe sõnul oli Satchakit surnukehad kaasa viinud, et need maha matta. Politsei teatel oli tapmine seotud rahaga.

Politsei sõnul olid kahtlusalused öelnud, kuhu surnukehad maetud on ning võimud kaevasid need täna üles. 

Satchakit võeti eile vahi alla pärast seda, kui turvakaamera salvestistelt võis näha, kuidas ta tapetute koju neljapäeva hommikul sisenes ning nende autoga minema sõitis. Mees vabastati eile kautsjoni vastu ning ta on sellest ajast saati kadunud olnud.

Insener ja ärimees Hogg kolis Taisse aastaid tagasi ning ehitas Phrae provintsi luksusliku kolmekorruselise kodu. Hoggi tütar Robyn lendas Suurbritanniast nädalavahetusel Taisse, et oma vanemate otsingutele kaasa aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles