Poolas väravasoone leidnud Sergei Zenjov aitas Cracovia karikasarjas võiduni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov veel heatujuliselt Cracovia ridades.
Sergei Zenjov veel heatujuliselt Cracovia ridades. Foto: MKS Cracovia SSA / Facebook

Eesti jalgpallikoondise (ääre)ründaja Sergei Zenjovi koduklubi, Poola kõrgliigas palliv Krakowi Cracovia alistas Poola karikasarja 1/32-finaalis tugevuselt kolmandas liigas mängiva Rybniki 3:1.

Koduväljakul mänginud Rybnik haaras juhtohjad 41. minutil, kui sihile jõudis Piotr Okuniewicz. Puhkepausile mindi võõrustajate üheväravalises eduseisus. Teisel poolajal algas Cracovia sõu: Filip Piszczek viigistas 58. minutil, Michal Helik viis 60. minutil kõrgliigaklubi juhtima ning Zenjov vormistas 77. minutil lõppseisu.

Zenjov mängis kaasa algusest lõpuni. Karikasarjas oli see Zenjovi esimene värav sellel hooajal, lisaks sahistas Eesti koondislane võrku eelmises liigamängus, kui koduväljakul saadi Plocki Wislast jagu 3:1.

Poola kõrgliigas kuue punktiga viimasel ehk 16. kohal paikneva Cracovia hooaeg jätkub juba eeloleval pühapäeval, kui võõral väljakul minnakse liigamängus vastamisi Sosnowieci Zaglebiega, kes hoiab võrdsete punktidega 15. positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles