Visiitkaardist kokaraamatuni

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ecoprint AS

Tänapäeva kirevas toodete-teenuste külluses on oluline eristuda ja silma paista. Suuresti aitab selleks kaasa omanäoline ja hästi läbimõeldud disain firma trükistel, reklaamkingitustel, autodel. Ecoprint on trüki- ja disainiteenuste alal tuntud tegija, kelle kogenud meeskonna käe all sünnivad lahendused ideest teostuseni.

Ecoprint asutati 2007. aastal kolme trüki- ja disainiteenuste alal tegutsenud ettevõtte ühendamise teel. Tänaseks tähendab see trükiteenuste ja graafilise disaini pakkumises üle 20 aasta kogemust. Alates 2014. aastast on Ecoprint esindatud ka Tallinnas laiformaadi üksusega.

Foto: Ecoprint AS

Üks, kümme või sada?

Tallinna ja kiire töötempo vahele võib panna võrdusmärgi. Igapäevatoimetuste keskele tuleb mahutada paljut, ja seda kõike kiiresti. Siin tuleb appi Ecoprint oma paindliku, kiire ja loova tegutsemisega. Ecoprint pakub nii ofset- kui laiformaattrükiseid. «See tähendab, et meie juurest on võimalik saada nii visiitkaart, kaelakaardid ja kokaraamat kui ettevõtte esindusruumide kleebised koos paigaldusega,» räägib Ecoprint'i juhatuse liige Margo Tärn. «Ofset, tuntud ka kui tasapinnaline trükk, on ideaalne suuretiraažiliseks trükiks. Seda varianti eelistatakse kataloogide, ajakirjade, voldikute ja muude paberist infokandjate trükiks. Laiformaattrükk omakorda pakub võimalusi erinevate suuremõõduliste reklaamtrükiste valmistamiseks roll-up’st välibänneriteni. Lisaks võimaldab laiformaat-trükk valmistada näiteks auto-, akna- ja kontorikleebiseid sise- ja välitingimustes kasutamiseks.»

Foto: Ecoprint AS

Ühe põnevama laiformaat-trükise näitena nimetab Tärn veebipoe 100kingitust.ee tarvis tehtud EV100-teemalist tuuribussi. «Samuti õnnestusid hästi Corny müslibatoonide kujundusega autokleebised, millega paistab sõiduk vaieldamatult silma ja on mõnusalt erksavärviline. Aknakleebistest võiks ära märkida hiljuti valminud ettevõtte Head Capital kontorikleebiseid – tulemus jäi äärmiselt soliidne. Viimane on hea näide sellest, kuidas kvaliteetne ja modernne lisand kleebiste näol võib kontori stiilseks muuta. Ofsettrükistest tooks välja Tartu Kutsehariduskeskusele trükitud ja kujundatud retseptivihiku «School of Future Chefs» ning «Tordiraamat.»

Foto: Ecoprint AS

Loodusest hoolivad lahendused

Kui endal ideid napib, aitab Ecoprint'i loovmeeskond nii olemasolevaid disainilahendusi üle vaadata ja nende osas nõustada kui luua ka täiesti uusi visioone. «Alates 2016. aastast oleme saanud pakkuda digitrükimasina abil ka väikesetiraažilisi personaliseeritud trükiseid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi,» lisab Margo Tärn. «Meie kogenud meeskond tagab klientidele nende äri arendamisel kõrge kvaliteedi nii trükilahenduste kui tervikteenuse näol. Oleme paindlikud ning tunneme nii Eesti kui Skandinaavia trükimaastikku.»

Foto: Ecoprint AS

Ecoprint on üks keskkonnasäästlikumaid trükipartnereid Eestis ja selle lähiümbruses. «Juba ettevõtte algusaastatel saime mitmeid tunnustusi oma keskkonnasõbraliku juhtimise eest ja selle visiooniga oleme ka jätkanud, märgib Tärn. «2003.aastal töötasime koostöös Eestimaa Looduse Fondiga välja  keskkonnasõbraliku trükiteenuse. Aasta hiljem registreerisime Rohelise trükise™ kaubamärgi, mida on lubatud kasutada vaid Ecoprindis valminud trükistel. Pakume klientidele võimalust trükkida tooteid keskkonnasõbralikust materjalist – selleks on meil kehtivad sertifikaadid FSC® ja  Põhjamaade keskkonnamärgis The Nordic Ecolabel.»

Copy
Tagasi üles