Kalevi Panorama alustas teise tornmaja korterite müügiga!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalevi panorama
Järgmise aasta detsembri lõpuks kiirestiarenevas Juhkentali kvartalis valmivas Kalevi Panoramas alustati teise tornmaja korterite müügiga.

Iga Kalevi Panorama tornmaja on 14-korruseline, ent teine on neist kõige omanäolisem. Esiteks on ta kolmest hiiglasest keskmine ning ainsana valget värvi. Sarnaselt teistele Kalevi Panorama tornidele avaneb ka teisest majast juba isegi neljandalt korruselt suurepärane vaade vanalinnale ja merele - mida korrus kõrgemale, seda uhkemaks muutub ka vaade.

Teise tornmaja korterite ruutmeetrihinnad algavad 2100 eurost, mis tähendab, et 2-toalise korteri võib saada kätte 108 300 ja 3-toalise 158 100 euroga. 12ndal korrusel asuvad suured 4- ja 5-toalised korterid ning 13. ja 14. korrusel läbi kahe korruse ehitatud luksuslikud penthouse’id.

Foto: Kalevi panorama

Kalevi Panorama «Targa Maja» kontseptsioon tähendab, et korteriomanik saab reaalajas jälgida kütte-, elektri-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide kulusid. Maja lõunapoolsetel akendel, mida päevasel ajal päike soojendab, on kardinate juhtimise valmisolek, mis tähendab, et temperatuuri teatud tasemele jõudmisel sulguvad kardinad automaatselt. Lisaks säästab All Off ökorežiim energiat ajal, mil elanik viibib kodust eemal, lifti on võimalik tellida distantsilt ette ja ATS-süsteem edastab võimalikke häireid halduri ja omaniku mobiiltelefonile.

Juba praegu on võimalik Kalevi Panorama tornmajadega koha peal tutvuda. Selleks tuleb broneerida aeg telefonil +3725024560 ja lihtsalt kohale tulla.

Copy
Tagasi üles