Pandi paika kuupäev, mil selgub, kas Usain Boltist saab jalgpallur või mitte

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt Central Coast Marinersi särgis.
Usain Bolt Central Coast Marinersi särgis. Foto: David Gray/Reuters/Scanpix

Usain Bolt võis olla kergejõustikustaadionil maailma kiireim mees, aga oma jätkukarjääris, jalgpalliväljakutel, pole jamaikalast seni edu saatnud. Kas kaheksakordne olümpiavõitja teenib Austraalia kõrgliigaklubis Central Coast Mariners ära profilepingu, selgub hiljemalt jaanuaris, kirjutab AP.

Bolt on seni Sydney meeskonna eest pidanud kaks treeningmängu: augusti lõpus sai ta kirja 20 minutit, nädal aega tagasi juba terve teise poolaja. Marinersi peatreener Mike Mulvey sõnul on Bolti arengut treeningutel näha.

«Algul me rääkisime, et tal on vaja aega. Toona ütlesin, et kui vaja, anname seda talle kasvõi 12 kuud,» sõnas Mulvey. «Aga ma arvan, et on mõistlik oletada, et jõulud-jaanuar on see aeg, mil me peaksime hindama, kas ta on ka reaalselt arenenud või mitte. Ta liigub vaikselt selles suunas.»

Järgmine kord peaks Bolti väljakutel näha olema 12. oktoobril, kui Mariners kohtub madalamas liigas mängiva Macarthur South West Unitediga. «Kui ma saaksin algrivistusse, oleks see minu jaoks juba suur asi,» ütleb Bolt treeningmängule mõeldes. «See näitab, et see töö, mida ma olen siin olles teinud, tasub end ära, treener usaldab mind ning ta näeb mu arengut ja vaevanägemist.»

Mariners alustab Austraalia kõrgliiga hooaega 21. oktoobril võõrsil Brisbane’i Roari vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles