Ocon kaitseb temalt koha varastanud Strolli: Lance näeb sõitmise nimel sama palju vaeva kui mina (1)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll (vasakul) ja Esteban Ocon
Lance Stroll (vasakul) ja Esteban Ocon Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Vormel 1 sarja noorsõitjat Esteban Oconi on tabanud saatus, mis võib ta uueks hooajaks  üldse ilma meeskonnata jätta. Paljud inimesed on seetõttu näidanud välja viha Lance Strolli osas, kes võtab Oconilt tema koha Force India meeskonnas.

Stroll saab uuest hooajst sõita Force India meeskonnas, kuna tema isa Lawrence Stroll rahastab nüüdsest antud meeskonda. Force Indias jätkab sõitmist Sergio Perez, kuid teises autos istunud Ocon vahetatakse välja Strolli vastu, mis on tekitanud Vormel 1 sarja teotajates suurt viha.

Stroll sai pärast otsuse välja kuulutamist sotsiaalmeedias suurel hulgal sõimu ja vihakirju, kuna vormelisõprade arust ei vääri Stroll kohta meeskonnas, sest tema isa on selle koha talle sinna ostnud. Ocon astus selle peale aga ise Strolli kaitseks välja.

Väljaanne Autosport küsis Oconi käest, kas tema arvates on Strolli halvasti koheldud ja Ocon nõustus selle väitega: «Minu meelest küll. Astusin Lance’i kaitseks välja, kuna ta on hetkel Vormel 1 sarjas üks minu parimaid sõpru.»

«Me oleme olnud pikalt head tuttavad. Inimesed arvavad, et see on Strolli viga, et ma sõita ei saa, aga tegelikult ei ole see kuskilt otsast tema viga. Tahtsin kõikidele öelda, et see viha, mis Strolli suunas tuli ei ole normaalne. Arvan, et targem on ikkagi sõitjaid toetada,» rääkis Ocon.

«Olen kindel, et tema näeb sõitmise nimel sama palju vaeva kui mina. Kõik kes Vormel 1 sarjas sõita tahavad, peavad meeletult vaeva nägema, see ei ole kerge maailm,» seletas Ocon olukorda.

«Loomulikult on meil erinevad taustad, aga sisemiselt oleme mõlemad samamoodi motiveeritud ja meil on oma spordiala suhtes sarnane pühendumus,» lausus Ocon lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles