Viljandlased tegid Serviti elu lihtsaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval Eesti käsipallimeistrivõistlustel oma teise kaotuse saanud Viljandi HC alustab nädalavahetusel Lätis Balti liiga hooaega. Pildil on kolmapäeval meeskonna resultatiivseima mängijana Põlva Serviti väravasse neli palli visanud Aleksander Pertelson.
Kolmapäeval Eesti käsipallimeistrivõistlustel oma teise kaotuse saanud Viljandi HC alustab nädalavahetusel Lätis Balti liiga hooaega. Pildil on kolmapäeval meeskonna resultatiivseima mängijana Põlva Serviti väravasse neli palli visanud Aleksander Pertelson. Foto: Elmo Riig

Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus kolmapäeval Põlvas Mesikäpa hallis pidi Viljandi HC meeskond mõneti oodatult alla vanduma Põlva Servitile, ent etteaimatava tulemuse juures valmistas mäng viljandlaste juhendajale suure pettumuse.

«Võitu oli meil muidugi raske loota, aga mängida oleksime võinud siiski veidi enam,» võttis Viljandi HC peatreener Marko Koks 14:34 kaotusega lõppenud kohtumise kokku.

Eelkõige tegi Koks kriitikat meeskonna kogenumate mängijate suhtes. «Väravaid on väga keeruline saada, kui mehed, kes skoori tegema peaksid, isegi ei ürita visata. Ja ma ei kõnele siin meie noorematest meestest,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles