Viljandlased võtsid superkrossi etapil kolmikvõidu

, Facebooki lehe «Veoautokrossi ajalugu» haldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainis Tiri võitis superfinaali ja oli teine rahvakrossi klassis.
Rainis Tiri võitis superfinaali ja oli teine rahvakrossi klassis. Foto: Kalle Allik

Pühapäeval  sõideti Piiroja rajal Eesti superkrossi karikavõistluste kaheksas etapp. Viljandlased võistlesid rahvakrossi klassis, kus võtsid kolmikvõidu.

Raskel rajal, kus päikesepaiste vaheldus paduvihmaga, võitis Kevin Allik ajasõidu, mõlemad poolfinaalid ja finaali. Rainis Tiri tagas endale stabiilse sõiduga teise koha. Järgmiste kohtade pärast käis tihe rebimine, millest võitjana väljus Taavi Labi.

Superfinaalis, kus saavad startida kõik võistlejad ja eespool on ajasõitudes halvemat aega näidanud võistlejad, läksid teisest reast rajale nii Rainis Tiri kui Kevin Allik. Päevale pani väärika punkti Tiri, kes võitis. Kevin Alliku auto läks stardirüsinas konkurentide masinatega kahjuks «sõlme» ja tema pidi katkestama.

Samad mehed võistlevad juba 13. oktoobril Raassilla rajal, kus sõidetakse Tarvastu karikasarja ja Lõuna-Eesti karikasarja otsustav, kuues etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles