Kaitseliit saab tuleval aastal kaitse-eelarvest 34,5 miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu harjutusväljak Pärnumaal.
Kaitseliidu harjutusväljak Pärnumaal. Foto: Gertrud Alatare /PÄRNU POSTIMEES

Tuleva aasta riigieelarve eelnõu kohaselt kasvab Kaitseliidule makstav toetus 34,56 miljoni euroni.

Tuleva aasta riigieelarve eelnõu näed ette, et Kaitseliidule eraldatakse riigikaitseks ette nähtus summadest 34,56 miljonit eurot, võrreldes käesoleva aastaga suureneb sihtotstarbeline toetus Kaitseliidule 1,033 miljoni euro ehk 3,1 protsendi võrra.

Riigieelarve eelnõu seletuskirja kohaselt jätkab Kaitseliit sõjaliseks maakaitseks ettenähtud üksuste ettevalmistamist ning toetusest rahastatakse ka Naiskodukaitse, Noored Kotkaste ja Kodutütarde tegevust.

Kaitseliidu side -ja IT kulude kasvuks on planeeritud 300 000 eurot, ning Kaitseliidu tööjõukulud kasvavad vastavalt 1,5 miljoni euro võrra.

Kaitseliidu taristu ja väljaõppealade arendamiseks antav toetus on 1,6 miljonit eurot, isamaalise kasvatuse programmi elluviimiseks on planeeritud 500 000 eurot ning lisaks saab Kaitseliidu Tallinna malev projektitoetuseks 50 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles