Kristen Bell paljastab, mis on enamikest abieludest 2018. aastal puudu

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Bell oma abikaasa Dax Shepardiga
Kristen Bell oma abikaasa Dax Shepardiga Foto: MIKE BLAKE / Reuters / Scanpix

Näitlejanna Kristen Bell on alati oma suhetest väga avameelselt rääkinud. Nüüd jagab ta oma pika abielu saladust. 

Kristen Bell on abielu teemal varemgi sõna võtnud, rääkides avameelselt, et ka tema kümme aastat kestnud suhe oma abikaasaga pole alati kerge olnud. 

Hiljuti tuli Kristen välja avaldusega, et 2018. aastal on paljudes abieludes puudu aususest. «Ma usun, et üks asi, mida enam abieludes pole, on ausus. Me mängime Barbie ja Keni mängu, alludes reeglitele, mis justkui peaksid kehtima kõigile,» selgitas näitlejanna. 

«Ma lihtsalt ei usu, et need reeglid kõigi jaoks sobivad,» jätkas ta ja paljastas oma abielu saladuse. «Ma leian, et kui su kaaslase jaoks on keegi teine veel atraktiivne ja sina sellest solvud, ei ole probleem su partneris,» sõnas Bell. «Asi on nartsissismis ja sa pead endale selgeks tegema, miks sa arvad, et pole piisavalt hea,» jätkas ta.

Näitlejanna selgitas, et nemad tunnistavad abikaasaga teineteisele, et nende jaoks on ka teised inimesed ligitõmbavad ja see aitab nende suhte hoida ausana, kirjutab Stylist.

«Minu jaoks on ka teised mehed atraktiivsed, aga sellel ei ole midagi pistmist mu abikaasaga. Nii et ma tean kindlalt, et kui ka tema meelest on teised naised meeldivad, ei ole põhjuseks see, et ma pole piisavalt hea,» räägib näitlejanna avameelselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles