Postimehe video: keskkaitsja jäme eksimus maksis AC Milanile võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AC Milani jalgpallimeeskond mängis Itaalia meistrivõistlustel võõral väljakul 1:1 viiki kõrgliiga uustulnuk Empoliga.

Külalised asusid kohtumist Leonardo Capezzi omaväravast juba kümnendal minutil juhtima ja omasid veel mitut head väravavõimalust. Eelmisel hooajal kuuenda koha teeninud AC Milan jäi aga võidust ilma, sest teisel kolmveerandtunnil sai piinliku prohmakaga hakkama keskkaitsja Alessio Romagnoli. Ta eksis pealtnäha lihtsas olukorras ja kinkis Empolile 11 meetri karistuslöögi, mille realiseeris Francesco Caputo.

Teises eilses kohtumises teenis kolm punkti Sassuolo, kes alistas võõral väljakul 3:0 Spali. Mõlemad väravad sündisid teisel poolajal, kui 59. minutil jõudis sihile Claud Adjapong ja 90. minutil Alessandro Matri.

Tabelitipp: Juventus 18, Napoli 15, Sassuolo 13, Lazio 12, Fiorentina 10, Inter 10 punkti. Ragnar Klavani koduklubi Cagliari paikneb kuue silmaga Atalanta, AC Milani, Torino (kõik kuus punkti) järel 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles