Politsei otsib noormeest, kes müüs maha tööandja autod (4)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24-aastane Stepan müüs ebaseaduslikult maha kuus sõidukit.
24-aastane Stepan müüs ebaseaduslikult maha kuus sõidukit. Foto: PPA

Politsei palub abi pildil oleva 24-aastase Stepani leidmisel, keda kahtlustatakse sõidukite varguses ja rendiautode välja petmises ning edasi müümises.

«Tänavu juulis alustatud kriminaalmenetluse raames kogutud info põhjal on alust kahtlustada, et 24-aastane Stepan müüs ebaseaduslikult maha kuus sõidukit,» teatas põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava.

Esimesed kolm sõidukit müüs ta ajal, mil ta töötas taksoettevõttes. Stepan, kellel oli ligipääs sõidukitele ja ka nende dokumentidele, varastas tööandjalt kolm sõidukit ning müüs need seejärel maha.

Veidi hiljem asus mees sama skeemi järgi äritsema rendiautodega. Ta võttis rendile sõiduautod ning hiljem müüs ostu-müügi lepinguid võltsides ja seeläbi end omanikuks valetades need autod maha. Müüdud sõidukite kogumaksumus ja tekitatud kahju jääb 20 000 euro kanti.

Mees hoidub kõrvale kriminaalmenetlusest. Seni kogutud info põhjal viibib ta Tallinnas. Politsei palub kõigil, kes meest näinud, helistada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo varasvastaste kuritegude talituse valvenumbrile 533 100 10.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles