Galerii esitluselt: Priit Vene seadis Tartu Ülikooli meeskonnale auahne eesmärgi

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna peatreener Priit Vene seadis laupäeval Läti klubi BK Jurmala vastu peetava kohtumisega algavaks hooajaks ambitsioonika eesmärgi – jõuda ühisliigas finaalturniirile ehk nelja parema sekka.

«Tegemata on rohkem kui tehtud, aga läheme päev-päevalt ja mäng-mängult ning vaatame, kuhu välja jõuame. Võrreldes möödunud aastaga on midagi juurde õpitud ja aasta vanemaks saadud. Loodetavasti jääb aasta jooksul veel midagi külge ning hooaja lõpuks saame mängida samale kohale (mullu jõudis Tartu Ülikool Eesti meistrivõistlustel finaali, kus kaotas mängudega 0:4 BC Kalev/Cramole – toim),» rääkis Vene.

Eesti – Läti liigas näeb formaat ette kaheringilise põhiturniiri 15 meeskonna vahel, millele järgnevad veerandfinaalid ja Final Four. Tartu soovib seal osaline olla. «Võtame hooaega mäng korraga, aga soovime kõiki mänge võita ja finaalturniirile saada,» sõnas Vene. «Vastutust anname mängijatele täpselt nii palju, kui mehed trennis küsivad.»

Tartu avab hooaja laupäeval, kui ülikooli uues pallimängude saalis võõrustatakse kell 17.00 BK Jurmalat. «Läheme mängima agressiivselt ja mõtestatult. Tahame oma süsteemi üleval hoida ja võita,» lausus Vene.

Ühtlasi teatas klubi, et hooaja avamängule saab pileteid osta vaid koha pealt, eelmüüki tehniliste probleemide tõttu ei toimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles