Ontliku perepea e-kirjast sai alguse torm panganduses (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Howard Wilkinson lahkus 2014. aastal ootamatult Danske Banki ridadest, pakkis eestlannast abikaasa ja lastega asjad ning kolis selgitusi andmata Suurbritanniasse.
Howard Wilkinson lahkus 2014. aastal ootamatult Danske Banki ridadest, pakkis eestlannast abikaasa ja lastega asjad ning kolis selgitusi andmata Suurbritanniasse. Foto: Rauno Volmar, Ekspress Meedia, Scanpix

Aastaid tagaplaanile hoidnud Danske Banki rahapesuskandaali vihjeandjat Howard Wilkinsoni iseloomustatakse privaatsust hindava mehena, kelle ootamatu lahkumine Eestist tema tuttavates palju küsimusi tekitas.

2014. aasta kevadel lahkus Danske Bank Marketsi Baltikumi juhi kohalt seal seitse aastat töötanud Howard Wilkinson. Panga teatel otsustas ta ise lahkuda, tühjaks jäänud kohale määrati kohusetäitja.

Mõni aeg hiljem pakkis Howard Wilkinson oma eestlannast abikaasa ja kahe lapsega asjad ning kolis Inglismaale. Teda tundnud inimeste jaoks oli selline käik ootamatu, sest siin aastaid töötanud ja peregi loonud mees oli end hästi sisse seadnud ja paistis end Eestiga siduvat.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles