Kohtutäitur pani Priit Toobali talu oksjonile (4)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohtutäitur Janek Pool pani sellel nädalal oksjonile Keskerakonna endisele peasekretärile Priit Toobalile kuuluva kinnistu Viljandimaal Põhja-Sakala vallas.

Kohtutäitur avaldas neljapäeval Ametlikes Teadaannetes teate, millest selgub, et Võlli külas asuva Kuusiku talu pindala on 7,2 hektarit ning oksjoni alghind on 40 000 eurot. Enampakkumisele registreerimine algas neljapäeval, 27. septembril ning lõpeb 23. oktoobril kell 15.

Oksjonil osalemiseks tuleb tasuda kohtutäitur Janek Pooli arvelduskontole tagatisraha 4000 eurot. Oksjoni võitjal arvestatakse tagatisraha ostuhinna sisse, ülejäänud osalejatele tagastatakse see enampakkumisele järgneval tööpäeval.

Oksjon algab 24. oktoobril kell 10 oksjonikeskkonnas Oksjonikeskus ning kestab 31. oktoobri kella 10-ni. Pikeneva lõpu intervall on viis minutit, oksjoni pakkumise samm on 500 eurot.

Toobali talust huvitatud ostjad saavad varaga kohapeal tutvuda 17. oktoobril.

Priit Toobali talu Võlli külas sai 2016. aastal Kauni Kodu konkursil tootmistalude kategoorias esimese koha.

Telesaates «Radar» oli tänavu veebruaris lõik Priit Toobali talust. Loost selgub, et Toobal arendab oma talust turismikeskust ning on selleks võtnud miljon eurot laenu.

Enne poliitikast lahkumist sattus Priit Toobal mitme skandaali keskmesse: kuidagi jõudis tema kätte Hannes Rummu e-kirjavahetus, veel poliitikas tegevana kutsus ta sauna 17-aastasi noormehi ja kolmeaastase katseajaga mõisteti ta vangi Keskerakonna kasuks rahaorderi võltsimises.

Paar aastat on Toobal elanud Viljandimaal ning arendanud koduloomatalu, ratsakeskust-külalistemaja ja matuseäri.

Postimehel ei õnnestunud pühapäeval Priit Toobalit kommentaarideks telefoni teel kätte saada.

Kohtutäitur pani Priit Toobali Viljandimaal Võlli külas asuva kodu oksjonile.
Kohtutäitur pani Priit Toobali Viljandimaal Võlli külas asuva kodu oksjonile. Foto: Elmo Riig
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles