Tallinn International Horse Show avastardini on jäänud loetud päevad

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok olid 15. Tallinna Horse Show MK-etapil neljandal kohal.
Rein Pill ja A Brok olid 15. Tallinna Horse Show MK-etapil neljandal kohal. Foto: Gerlin Kess

16. Tallinn International Horse Show toimub tänavu 5. – 7. oktoobrini Saku Suurhallis. Eesti olulisim ratsaspordisündmus hõlmab endas kahte MK-etappi ja toredat meelelahutust.

Suurvõistlus algab reedel, 5.oktoobril ning kestab pühapäeva, 7. oktoobrini. Lisaks takistussõidu maailmakarikale, mis toimub pühapäeval 7. oktoobril, on kavas ka koolisõidu MK-etapp, milleks on muusikaline vabakava laupäeva, 6. oktoobri enneõunal.

Sündmusest võtavad osa 10 erineva riigi sportlased, seal hulgas kõik Eesti tuntumad ratsutajad nagu Gunnar Klettenberg, Tiit Kivisild, Rein Pill, Urmas Raag ja Dina Ellermann.

Lisaks rahvusvahelistele võistlustele on kavas ka rahvusliku taseme parkuurid, kus võistlevad harrastussportlased ja poniratsanikud. Ürituse raames peetakse harrastajate Porsche karikasarja finaalsõidud.

Traditsiooniliselt on põnevate võistluste vahele pikitud erinevaid esinejaid. Tänavu rõõmustavad Eesti Vabariigi 100. juubeli puhul publikut vaid Eesti artistid Jüri Pootsmann, Sissi Nylia Benita, slackline´i artist Jaan Roose ja paljud teised. Loomulikult on kavas ka publiku suur lemmik ponide kadrill.

16. Tallinn International Horse Show kava ja osalejate kohta leiate rohkem infot kodulehelt www.tallinnhorseshow.ee

Piletid üritusele on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles