Madridi Reali tabas Meistrite liiga mängu eel ootamatu vigastuskriis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale seekord Moskvat ja Moskva Gareth Bale'i ei näe.
Gareth Bale seekord Moskvat ja Moskva Gareth Bale'i ei näe. Foto: Lluis Gene / AFP / Scanpix

Laupäeva õhtul linnarivaali Atleticoga koduliigas 0:0 viigi teinud Madridi Real sõitis juba pühapäeval Moskvasse, kus ootab ees Meistrite liiga kohtumine sealse Lokomotiviga. Reis tuli aga ette võtta ootamatult hõredas koosseisus.

Mängule ei lennanud teistega koos kapten Sergio Ramos, äärekaitsja Marcelo ja poolkaitsja Isco. Viimasena lisandus aga vigastatute nimekirja ka Gareth Bale, keda vaevab reielihase trauma. Bale on sel hooajal löönud juba neli väravat, kuid kohtumises Atleticoga vahetati ta vigastuse tõttu poolajal välja.

Kolmel viimasel aastal Meistrite liiga võitjaks kroonitud Real alustas ka tänavu alagrupiturniiri kindlalt, kui avamängus saadi kodus 3:0 jagu kevadisest poolfinalistist AS Romast. Lisaks Realile, Romale ja Lokomotivile kuulub G-alagruppi veel Plzeni Viktoria. Avamängus tegid tšehhid kodus CSKAga 2:2 viigi, kusjuures päästva viigiväravani jõudsid külalised Moskvast alles tänu viiendal lisaminutil realiseeritud penaltile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles