Tipphetked: Selver avas pealinna volleduellis TalTechi vastu tänavuse võiduarve

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond avas tänavuse võiduarve, kui oli koduses Audentese spordihallis peetud Credit24 Eesti - Läti liiga mängus 3:1 üle TalTechist.

Võit ei tulnud Selverile üldse lihtsalt, sest esimene geim kaotati 26:28. Teine võideti 25:21 ja kolmas kõige napimalt 25:23. Neljandaks geimiks oli TalTechi jõud raugenud ja selle võitis Selver selgelt 25:17.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu: 

Kahe hooaja vahel lätlane Austris Stalsi välja vahetanud Tallinna Selveri soomlasest peateener Aapo Rantanen: «TalTechiga oleme hooaja eel kohtunud ning usun, et suudame neile vastu saada küll. Oleme küll üsna noor tiim ja paljudel napib kogemusi, ent mõned noored mehed on juba liigas mitu aastat mänginud. Minu meeskond on füüsiliselt korralikus vormis ja ühtki tõsist häda kellelgi pole. Ootan huvitavat hooaega ja head mängu.»

TalTechi peatreener Janis Sirelpuu ütles, et eeldatavalt peaks tulema võrdsete lahing. «Neil on samuti noor meeskond, ent kaks selget liidrit Oliver Orava ja Albert Hurda näol olemas. Usun, et mõlemal on üsna võrdsed võimalused see kohtumine enda kasuks pöörata,» ütles peatreener.

Kui TalTech alustas hooaega 0:3 kaotusega valitsevale meistrile Saaremaale, siis Tallinna Selver jäi sama tulemusega alla RTU/Robežsardzele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles