Ülevaade: ameeriklanna süüdistab Cristiano Ronaldot ligi kümnendi taguses vägistamises

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Cristiano Ronaldo.
Jalgpallur Cristiano Ronaldo. Foto: Maffia/uk Sports Pics/sipa

Cristiano Ronaldo tõestas laupäeva õhtul ilmekalt, miks ei mõelnud Itaalia meisterklubi Torino Juventus hetkegi, kui tal avanes suvel võimalus portugallase mängijaõigused 100 miljoni euro eest Madridi Realilt ära osta. Ent neil päevil pakub kahjuks märksa enam kõneainet Ronaldoga platsiväliselt toimuv.

Ronaldo ei löönud küll ainsatki väravat, aga tegi eeltöö kõigile kolmele tabamusele, kui Juventus alistas koduplatsil 3:1 oma suurima rivaali Napoli. Need on pinged ja ootused, mille täitmise ja seljatamisega on Ronaldo edukalt tegelenud pikki aastaid. Tema senine karjäär koosneb üha uute bastionite vallutamisest. Kui midagi on tundunud võimatu, on Ronaldo tõestanud jalgpalliplatsil selle võimalikkust.

Lähiajal võib Ronaldot aga oodata teistsugune lahing, mis ei toimu jalgpalliplatsil, vaid kohtusaalis, sest vahetult enne mängu Napoliga avaldas Saksamaa ajaleht Der Spiegel artikli, mis avab tagamaid, miks ameeriklanna Kathryn Mayorga süüdistab maailma parimat jalgpallurit Cristiano Ronaldot 2009. aastal toimunud vägistamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles