Taristuga seotud tööd lisavad mitmeid uusi liikluspiiranguid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Foto on illustratiivne.
Teetööd. Foto on illustratiivne. Foto: Eeva Kaun

Taristuga seotud tööd lisavad teisipäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Alates teisipäevast kuni järgmise aasta juulini on Lääne maakonnas Haasalu linnas liiklusele suletud Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee kilomeetritel 71,4-71,9 seoses sõiduteel algavate teeparandustöödega. Ümbersõidud on korraldatud vastavalt ajutisele liikluskorraldusele mööda kohalikke tänavaid ning teekond pikeneb kuni 1,1 kilomeetrit.

Kell 13 kuni 15 on Jõgeva maakonnas liiklusele suletud Vaimastvere-Laiuse maantee Rohe sillal toimuvate koormuskatsetuste tõttu. Ümbersõit on korraldatud Jõgeva-Laiuse kaudu. Teekond pikeneb kuni 22,3 kilomeetrit.

Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel kilomeetritel 39,8-40,6 on kehtestatud kiirusepiirang tagamaks ümbersõidu ohutus, mis on tingitud kohaliku tee sulgemisest.

Kella 22 paiku alustatakse Pärnu lennujaamast vana hävituslennuki transporti Lange Lennundusmuusemusse marsruudil Pärnu lennuväli – Reiu – Kilingi-Nõmme – Viljandi ringtee – Puhja – Külitse – Ülenurme – Lange. Orienteeruv saabumisaeg Lange Lennundusmuuseumisse on järgneva päeva varahommikul kell 4. Veose laiuse tõttu tuleb eelnimetatud marsruudil arvestada lühiajaliste liiklusseisakutega. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles