Leedo müüs reisibüroo Wrisi aktsiad Aili Kägu ettevõttele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo.
Vjatšeslav Leedo. Foto: Eero Vabamaegi/

Suurt hulka Vjatšeslav Leedo ärisid koondav valdusfirma Holostovi Kinnisvarahalduse OÜ müüs reisibüroo Wrisi aktsiad ettevõtte pikaajalise töötaja ja juhatuse liikme Aili Kägu ettevõttele AKA Investment.

Seni kuulus Kägule 4,5 protsenti Wrisi aktsiatest, tehingujärgselt tõusis tema osalus ettevõttes saja protsendini, teatas ettevõte. Tehingu maksumust pooled ei avalda.

Vjatšeslav Leedo sõnul on Wris väärika ajaloo ja väga hea turupositsiooniga ettevõte. «Wrisi omandamine tuli meile omal ajal suhteliselt üllatusena ja meil ei olnud kavas pikalt turismiärisse jääda. Ometi kasvasime kokku päris pikaks ajaks ja mul on selle ühistegevuse üle ainult hea meel. Wris on olnud konkurentidele alati atraktiivne objekt, mul on väga hea meel, et ostja tuleb majast seest, kes tagab ka ettevõtte kultuuri ja väärtuste säilimise. See on turismiäris väga oluline,» sõnas Leedo.

«Olen suure osa oma ajast olnud Wrisiga seotud ja kui see teema lauale kerkis, siis mul ei olnud palju valikuid. Minu soov on Wrisi edasi arendada koos olemasoleva kollektiiviga ja ma olen tänulik, et selle võimaluse sain,» ütles Kägu.

Wris asutati 1991. aastal ning see on Eesti üks vanimaid ja juhtivaid turismiettevõtteid. Wrisil on esindused Tallinnas, Kuressaares ja Jõhvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles