Tenniselegend teatas lapseootusest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Hingis saab esimest korda emaks.
Martina Hingis saab esimest korda emaks. Foto: Julie Jacobson/AP/Scanpix

Eile tähistas maailma tennise kunagine esinumber, viie individuaalse suure slämmi turniiri võitja Martina Hingis oma 38. sünnipäeva. Rõõmustamiseks oli šveitslannal ohtralt põhjust - ta teatas sotsiaalmeedias, et saab peagi esimest korda emaks.

Higginsi viimane individuaalne suure slämmi võit pärineb aastast 1999, aga pärast kahte pensionileminekut naasis ta selle kümnendi algul areenile ning võitis otsa veel kümme paarismängutiitlit (kokku nais- ja segapaarismängus 20) ja Rio de Janeiro olümpiamängudelt ka hõbemedali. Mullu riputas ta lõplikult reketi varna maailma edetabeli parima paarismängijana.

Nüüd on sportlasel ohtralt aega pere jaoks ja seda tuleb kasvatada. «Aitäh sünnipäevaõnnitluste eest. Mul on rõõm teatada, et see on viimane kord, kui me tähistame paarina. Olen elevil, et varsti saab meist kolmeliikmeline perekond,» kirjutas Hingis, kes abiellus juulis Harry Leemanniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles