Eesti Vabaerakond valis tuleviku!

Heli Künnapas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna esimehe valimisel jäi Andres Herkel (vasakul) alla Kaul Nurmele. Kas esimehevahetus ja uue juhatuse valimine aitab erakonna kindlamale pinnale, peab näitama lähiaeg.
Vabaerakonna esimehe valimisel jäi Andres Herkel (vasakul) alla Kaul Nurmele. Kas esimehevahetus ja uue juhatuse valimine aitab erakonna kindlamale pinnale, peab näitama lähiaeg. Foto: Sander Ilvest

Pühapäeval tegid vabaerakondlased Raplas ajalugu: toimus Eesti esimene erakonna liikmete kokku kutsutud erakorraline üldkoosolek. Kui see lõppes, oli aga saalis tunda, et me valisime tuleviku. Ühise tuleviku.

Vabaerakonna uueks esimeheks sai Kaul Nurm. Kui osa pärnumaalasi küsib, kes ta on, siis Lõuna-Eestis kogus Nurm eelmistel riigikogu valimistel 1315 häält. Ta oli üle 20 aasta Eesti talupidajate keskliidu peadirektor.

Nii on linnapiiridest väljapoole jääv elu ja sellega seotu talle väga tuttav. Kas küsimused Nurme isiku kohta näitavad, et küsijad ei puutu maaeluga kokku?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles