Käsipallurid teevad algust karikasarjaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipalimeeskonna esimene vastane Eesti karikavõistlustel on Aruküla/Audentes.
Viljandi käsipalimeeskonna esimene vastane Eesti karikavõistlustel on Aruküla/Audentes. Foto: Elmo Riig

Sel nädalal antakse start Eesti 2018. aasta meeste karikavõistlustele käsipallis. Peetakse kaheksandikfinaalide avakohtumised ja loosi tulemusena moodustus koguni kolm paari meistriliiga klubidest. Viljandi HC kohtub avaringis Aruküla/Audentesega ning Viljandi Spordikool HC Tallasega.

Kolmapäeval kell 19 võõrustab Viljandi spordikooli esindus kodusaalis HC Tallast, keda mullu meistrivõistlustel nelja punktiga edestas.

Viljandi HC alustab kahe mängu tulemuste liitmisel peetavat seeriat neljapäeval võõrsil. Arukülas teoks saav vastasseis on Viljandi esindusmeeskonnale omamoodi tõestamise koht. Kaks nädalat tagasi jäid viljandlased kodus liigamängus Aruküla/Audentesele ühe väravaga alla. Lisaks on 2014. aasta karikavõitja ja sarja mullune finalist registreerinud mõne viimastes kohtumistes suurt koormust kandnud noored pallurid karikasarjas Viljandi spordikooli nimekirja.

«Oliver Ruut ja Aleksander Pertelson teevad tõesti kaasa spordikooli eest,» kinnitas Viljandi käsipallitreener Marko Koks. «Lisaks pole Andrei Hapali sõrmevigastus veel paranenud, nii et me ei võta ka temaga riski. Oleme pärast kaotust Arukülale viimastes mängudes juurde pannud, nii et loodan teistsugust tulemust,» vahendas Marko Koksi sõnul käsipalli liidu pressiteenistus.

Aruküla/Audentese juhendaja Martin Noodla arvas, et hooaja praeguses faasis on see kahe võrdse võistkonna kohtumine. «Korra juba saime neist jagu, aga karikasarjas tuleb parem olla kahe mängu kokkuvõttes. Tahaks veerandfinaali pääseda ja usun, et meeskond on heas seisus,» lausus Noodla.

Mängud

Karikavõistluste kaheksandikfinaalide avakohtumised:
• 3. oktoobril HC Kehra / Horizon Pulp & Paper – Põlva Serviti
• 3. oktoobril Viljandi Spordikool – HC Tallas
• 3. oktoobril HC Viimsi / Tööriistamarket – HC Viimsi
• 4. oktoobril Aruküla/Audentes – Viljandi HC
• 4. oktoobril SK Tapa – HC Kehra / Primend
• 4. oktoobril HC Tallinn – Põlva Coop
• 5. oktoobril HC Tallinn 2 – Arcwood/Põlva
• 7. oktoobril Tallinna Oskar – Tartu Ülikool
Allikas: Eesti käsipalli liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles