Tulevik alistas kindlalt Vapruse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik alistas Pärnus Premium-liigas kohaliku Vapruse. Pilt on tehtud meeskonna viimatisel kodustaadionimängul.
Viljandi Tulevik alistas Pärnus Premium-liigas kohaliku Vapruse. Pilt on tehtud meeskonna viimatisel kodustaadionimängul. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpalli Premium-liiga 31. voorus teenis Viljandi Tulevik Pärnu Rannastaadionil JK Vapruse üle oma hooaja teise võidu. Viljandlased võitsid mängu 3:0.

Premium-liiga turniiritabeli viimasel kohal paiknev Vaprus ja seitsmendal positsioonil asuv Tulevik näitasid avapoolajal võitluslikku jalgpalli ning häid võimalusi skoori teha jagus esimesel kolmveerandtunnil mõlemale poolele, ent sihile ei jõudnud kumbki.

Teist poolaega alustasid viljandlased aktiivselt ja varasemast veidi kiirema tempoga, haarasid sellega mänguinitsiatiivi ning jõudsid seetõttu 67. minutil ka sihile. Herol Riibergi meisterliku püstsööduga pääses Rainer Peips vastaste väravavahiga silmitsi ning saatis palli enesekindlalt Vapruse väravasse.

Neli minutit hiljem võitles endale värava löömiseks suurepärase võimaluse Kristen Kähr ning vormistas edu ka numbrites tabloole. Pärast teist Tuleviku väravat kuulus juba kogu kohtumine selgelt külalismeeskonnale ning mängu viimaseks jäänud tabamuse vormis Tanel Langi pealelöögile jala vahele pannud ning sellega palli suunda muutnud Herol Riiberg.

Tuleviku kahe tabamuse juures osaline olnud Riiberg tunnistas mängujärgses usutluses, et meeskond teenis võidu auga välja. «Esimesel poolajal jätsime omad võimalused kasutamata, pärast vaheaega tegime mõned muudatused ning olime väljakul vastasest selgelt paremad,» ütles Riiberg Postimehele, jättes täpsustamata tehtud muudatuste sisu.

Teisipäeval hooaja seitsmenda võidu teeninud Tulevik kindlustas turniiritabelis oma seitsmendat positsiooni ning on praeguseks kahest viimasest, FC Kuressaarest ja Pärnu JK Vaprusest nihkunud vastavalt 12 ja 13 punkti kaugusele. Teisipäeva õhtuks viljandlastest kolme punkti võrra tahapoole jäänud Tallinna Kalev peab oma 31. vooru kohtumise kolmapäeval Narvas sealse Transiga.

Viljandlaste järgmine vastane on Premium-liiga üheksandal real asuv FC Kuressaare, kellega meeskond kohtub eeloleval laupäeval kell 13 Viljandi linnastaadionil.

Kohtumine on järelvaadatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles