Maa-amet otsib Rail Baltic projekti maakorraldajat ja kinnisvara hindajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maa-amet

Maa-amet on Keskkonnaministeeriumi valitsemisalas tegutsev riiklik valitsusasutus, mis osaleb riigi maapoliitika arendamisel ja elluviimisel, varustab ühiskonda maa kohta käiva infoga ning tagab riiklike ajakohaste ruumiandmete kättesaadavuse ja kasutuslihtsuse.

Otsime oma meeskonda väga hea analüüsivõimega, suhtlemisoskusega ja väljakutseteks valmis

RAIL BALTIC PROJEKTI MAAKORRALDAJAT JA KINNISVARA HINDAJAT

Maakorraldaja ülesandeks on Rail Balticu ehitamiseks vajalike maade omandamise, vahetamise, sundvõõrandamise ja maakorraldusega seotud ülesannete teostamine ja kinnisvara hindaja ülesandeks on raudtee ehitamiseks vajalike maade hindamisega seotud ülesannete teostamine. Vt. kuulutusi ja ametijuhendeid Maa-ameti kodulehel.

Oled sobiv kandidaat, kui oled valmis väljakutseteks ja huvitatud osalema Rail Balticu projektis, omad väga head suhtlemis- ja koostööoskust, oled täpne ja vastutustundlik, sul on valmisolek ja võime iseseisvaks tööks ning väga hea suuline ja kirjalik eesti keele oskus.

Sobid maakorraldajaks, kui omad kinnisvara ja maakorraldusealaseid teadmisi, sul on õigusteaduse-, kinnisvara-, maakorralduse või keskkonnaalane kõrgharidus ning omad sõiduauto juhtimisõigust.

Sobid kinnisvara hindajaks, kui omad kinnisvara hindamise alaseid teadmisi ning sul on majanduse-, kinnisvara- või maakorralduse alane kõrgharidus.

Kasuks tuleb erialakutse (vastavalt maakorraldaja või hindaja kutse), eelnev praktiline töökogemus, vene ja inglise keele oskus.

Meie pakume sulle arendavat ja huvitavat tööd, osalise kaugtöö tegemise võimalust, toetavaid ja professionaalseid kolleege, koolitust ja enesetäiendamise võimalusi, 35-kalendripäevast põhipuhkust, tervise- ja spordikulude osalist hüvitamist, haigestumise korral hüvitise maksmist juba teisest päevast.

Maakorraldaja ja hindaja töökohad annavad võimaluse osaleda projektis, mille sarnast varem ei ole Eestis tehtud, asub Tartus või Tallinnas ja on tähtajalised kuni projekti lõppemiseni (eeldatavalt 2025. aastani).

CV koos motivatsioonikirja ja palgasooviga palume saata hiljemalt   14. oktoobriks 2018 e-posti aadressil personal@maaamet.ee.

Täiendav info Maa-ameti kodulehel www.maaamet.ee (tegevusvaldkonnad/Kinnisvara haldamine/Rail Baltic) ja e-posti aadressil personal@maaamet.ee.

Copy
Tagasi üles