Vene hävitaja tõttu tekivad täna öösel liiklusseisakud (4)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hävitaja, mida kasutati Peeter Rebase uue mängufilmi võtetel.
Hävitaja, mida kasutati Peeter Rebase uue mängufilmi võtetel. Foto: Urmas Glase

23. septembril viidi Eesti lennundusmuuseumi eksponaat, Vene hävitaja MIG21, Pärnusse Peeter Rebase ajaloolise põnevusfilmi «Firebird» võtetele. Täna öösel tuuakse hävitaja aga Tartumaale Lange külla Eesti lennundusmuuseumisse tagasi, mille tõttu on liiklus Pärnust Langeni häiritud. 

Maanteeameti kodulehel on kirjas, et täna kell 22 alustatakse Pärnu lennujaamast hävitaja transporti marsruudil: Pärnu Lennuväli – Reiu – Kilingi-Nõmme – Viljandi ringtee – Puhja – Külitse – Ülenurme – Lange.

Orienteeruv saabumisaeg Lange lennundusmuuseumisse on järgneva päeva varahommikul kell neli. Veose laiuse tõttu tuleb eelnimetatud marsruudil arvestada lühiajaliste liiklusseisakutega ning liiklust korraldavad reguleerijad. 

Peeter Rebase uue tõsielusündmustel põhinev ajalooline põnevusfilm «Firebird» leiab aset 1970ndatel Nõukogude Liidu poolt okupeeritud Eestis, NSV Liidu õhuväes. Filmi kolme peategelase, Romani, Sergei ja Luisa vahel põimub ohtlik armukolmnurk.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles