Rikaste TOPi uustulnuk: Eestis on odav eksida

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni juht Arno Kütt hoiab käes mitukümmend tuhat eurot maksvat drooni, mis janustele pudeli vett randa toob ja ohutult kasti asetab.
Cleveroni juht Arno Kütt hoiab käes mitukümmend tuhat eurot maksvat drooni, mis janustele pudeli vett randa toob ja ohutult kasti asetab. Foto: Elmo Riig

Sel aastal on Äripäeva Rikaste TOPis 67 ettevõtjat, kes eelmisel aastal edetabelisse veel ei jõudnud. Uuteks tulijateks on näiteks pakiautomaatide arendaja Cleveroni omanikud Arno Kütt ja Peep Kuld.

Arno Kütt asub 139. kohal 23,3 miljoni euroga ja Peep Kuld on 331. kohal 11,1 miljoni euroga. Pakirobotite tootja Cleveron juhi Arno Küti sõnul on Eestis kasvamisel üks suur eelis. "Eestis on odav eksida. Teed ümber ja parandad. SmartPosti panime samuti siin käima ja seejärel hakkasime sama mudelit väljapoole pakkuma,” selgitas Kütt.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles