Millised sõidukid on Rootsis soodsamad? Swedcar selgitab

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Väikeliising Tellimiskeskus OÜ

On teada tõsiasi, et Volvod on Rootsis soodsamad, kui Eestis. Swedcar.ee esindaja Mihkel Metsa sõnul on aga parema hinnaga ka Audid ja paljud muud sõidukid. Soodsaks teeb Rootsi autod Rootsi krooni madal kurss. Põhimõtteliselt kõik, kes Rootsist midagi ostavad, võidavad. Kõik, kes sinna midagi müüvad, kaotavad.

Mis on Swedcar.ee?

Swedcar.ee toob klientideni üle 30 000 sõidukikuulutuse Rootsist. Oleme Rootsi suurima portaali Autouncle.se ainuesindaja Eestis ja filtreerime kuulutustest koorekihi kliendile välja.

Kas konkureerite Mobile.ee või Docs.ee keskkondadega?

Teenuse toimimine on sarnane, aga sisu veidi erinev. Meie otsime kliendile välja eelkõige väga heas korras ja soodsad sõidukid. Lisaks anname kõigile toodud autodele tasuta Swedcari garantii. Docs ja Mobile keskkonnad pakuvad eelkõige suurt valikut, et klient leiaks täpselt oma parameetritele vastava sõiduki. Välisriigist auto tellimine on kiirelt kasvav trend ja usun, et meil kõigil on klientidele pakkuda väga suurt väärtust.

Garantii? Kuidas see toimib?

Kontrollime Rootsis sõiduki tehnilist seisukorda ja vigade ilmnemisel teavitame sellest ostjat, kes omakorda otsustab, kas viia tehing lõpule või jätta asi sinnapaika. Tavaliselt esinevad vaid pisivead ja toome sõiduki Eestisse. Anname garantii, et sõidukil ei ole tehnilisi vigu, millest ostjat ei teavitatud.

Kas saab osta ka liisinguga?

Jah, ning seda teenust pakuvad meie toodud autodele kõik pangad. Protsess on täpselt sama lihtne, kui Eestist auto ostmisel. Lisaks uurime vajadusel enne tehingu sooritamist, kas hindamisakt ületab turuväärtus ning tavaliselt on nii just alati olnud.

Millise ajakuluga peaks tellides arvestama?

Suuresti sõltub see sellest, kui kiiresti saab Rootsis dokumendid vormistatud. Firmalt ostes võib see võtta kuni viis tööpäeva. Lisaks kulub paar päeva ka Eestis dokumentide vormistamisele. Reeglina saab kõik tehtud maksimaalselt kahe nädalaga.

Eraisikult ostes on paberid tavaliselt olemas ja kogu protsess vaid mõne päeva küsimus, kuid korralikke autosid müüvad enamasti just ettevõtted.

Kas on tekkinud ka probleeme?

Oleme kontrolli ja diagnostikaga võimalikult põhjalikud, kuid aeg-ajalt võib mõni väiksem arusaamatus siiski tekkida. Oleme alati oma klientide jaoks olemas ja vastame kõigile küsimustele võimalikult kiiresti ning professionaalselt. Õnneks on autode üldine seisukord Rootsis väga hea, mistõttu suuremaid muresid sageli ette ei tule. 

Allolevast videost on näha, kuidas käis Rooli võimu saade Swedcaril külas.

Copy
Tagasi üles