Siim-Markus Posti mängud on selleks aastaks mängitud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Markkus Post.
Siim-Markkus Post. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Hooajaeelsel kontrollturniiril põlve vigastanud Pärnu korvpallimeeskonna mängujuht Siim-Markus Post naaseb väljakule alles järgmisel aastal.

«Hetkel jalg enam ei valuta ja kõnnin juba täitsa omal jalal. Pöörates ja liigutades suure amplituudiga on küll valus aga olen positiivne,» sõnas 21-aastane Post Pärnu korvpallimeeskonna Facebooki-lehekülje vahendusel.

Möödunud hooajal olid Posti keskmised näitajad Eesti meistrivõistlustel 27 minutit, 13,4 punkti, 4,1 resultatiivset söötu, 3,3 laupalli ja 1,2 vaheltlõiget mängu kohta.

Pärnu palkas Posti asendajaks leedulase Deividas Sabeckise, kes hooaja esimeses ametlikus mängus viskas ligi 21 minutiga kolm punkti, noppis neli lauapalli ja jagas kaks resultatiivset söötu.

Pärnu Sadam alustas Olybet Eesti-Läti korvpalliliigat laupäeval, kui võõral väljakul jäädi 74:99 alla Ogrele. Täna minnakse samuti võõral väljakul vastamisi valitseva Läti meistri Ventspilsiga, kes seni teeninud ühe võidu ja ühe kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles