Tuleviku klubi ärgitab viljandlasi publikurekordit põrmustama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Tiits on lubanud hooaja viimasel kodumängul selga ajada dinosaurusekostüümi, juhul kui sel laupäeval sünnib staadionil kõigi aegade publikurekord.
Marek Tiits on lubanud hooaja viimasel kodumängul selga ajada dinosaurusekostüümi, juhul kui sel laupäeval sünnib staadionil kõigi aegade publikurekord. Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik meediajuht Marek Tiits on välja andnud veksli: kui laupäeval on Tuleviku ja FC Kuressaare Eesti meistrivõistluste Premium-liiga kohtumise 40. minutil Viljandi linnastaadionil 1000 pealtvaatajat, tervitab ta Tuleviku hooaja viimasel kodumängul, 3. novembril asetleidval kohtumisel FC Floraga kõiki kohaletulnuid kättpidi ja dinosaurusekostüümis ning kommenteerib sedasi publiku ees ka kohtumist.

«Tõsi ta on, sellise eesmärgi olen ma publikule ja endale püstitanud,» kinnitas Marek Tiits ning lisas, et jätab endale 1000 pealtvaataja kriteeriumi juures vaheruumiks vaid pluss-miinus kümme inimest.

Tuleviku klubi ja kogukonna vahelise suhtluse oma südameasjaks võtnud Tiits usub, et laupäeval mängule 1000 pealtvaatajat meelitada pole ületamatu ülesanne. Tuleviku senine publikurekord pärineb tänavusest hooajast: 27. juulil peetud kohtumist Tartu Tammekaga jälgis 633 pealtvaatajat. Keskmine publikuarv jääb mõnevõrra tagasihoidlikumaks, ent on stabiilselt kasvu teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles