Eesti töötaja lüpsis Skandinaavia suurimalt lennufirmalt üüratu summa (2)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAS teenindab Eesti kliente vähe, seega jäi kahtlaselt suur Eesti klientide arv pagasihüvitise saajate seas kohe silma.
SAS teenindab Eesti kliente vähe, seega jäi kahtlaselt suur Eesti klientide arv pagasihüvitise saajate seas kohe silma. Foto: Jens Noergaard Larsen

Eesti filiaalis töötanud britt pettis kahe aasta vältel Skandinaavia suurimalt lennukompaniilt välja suure summa. Raha pesi kelm eestlastest armukeste, sõprade ning peretuttavate abil.

Neli aastat tagasi kohtus Liis (47, nimi muudetud) tutvumisportaalis Badoo salapärase mehega, kes kutsus end Jackiks. Selgus, et pilkupüüdev mustvalge profiilipildiga salapärane kiilaspäine mees oli veetlev härra, kes kõneles inglise keelt kõlava briti aktsendiga, kuid elas ja töötas Eestis.

Kui Liis lõpuks mehega Tallinnas kokku sai, tutvustas too end juba pärisnimega: Colin. Naine armus kiiresti.

Kui armuke aga küsis, kas ta võib naisele vahel küllagi tulla, siis Liis häbenes – tal oli väike ja mitte eriti esinduslik elamine. Toas polnud vooditki, vaid koledavõitu madrats põrandal.

Kuid Colin rahustas teda: raha polevat probleem. Mees lubas Liisi edaspidi aidata, kui too annab talle vaid oma kontonumbri.

Naine usaldas Colinit ning mõne päeva pärast läkski ta pangaautomaadist enda kontoseisu vaatama: mees oli lubadust täitnud ning Liis sai enda kontolt välja võtta summa, millega endale uus voodi osta.

Hiljem kontrollis naine oma väljavõtet internetis. Tema üllatuseks oli raha talle kandnud SAS ehk skandinaavlaste tuntuim lennukompanii Scandinavian Airlines.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles