Kurjategija lõi Narva ööklubis meest noaga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Politsei pidas Narvas kinni mehe, kes lõi kahtlustuse järgi pühapäeval kohalikus meelelahutusasutuses noaga oma tuttavat.

Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatava 40-aastase mehe kinni teisipäeval ning Viru maakohus võttis ta eile vahi alla.

Narva politseijaoskonna juhtivuurija Tatjana Pressi sõnul tekkis 30. septembri varahommikul ühes Pähklimäe tänava meelelahutusasutuses konflikt kahe tuttava, 40-aastase ja 32-aastase mehe vahel.

«Mehed tarbisid koos alkoholi ja vestlesid, kuid kahjuks lõppes vestlus veriselt. Lööja lahkus sündmuskohalt, kuid tegime kohe kindlaks tema isiku ning asusime välja selgitama tema asukohta,» sõnas Press.

Mees kutsuti telefoni teel politseijaoskonda, kus ta peeti 2. oktoobril kahtlustatavana kinni, päev hiljem andis Viru maakohus loa võtta mees vahi alla kuni kaheks kuuks.

Kannatanu viidi sündmuskohalt haiglasse, kus talle osutati arstiabi ning jäeti haiglaravile, kuid tema elu pole ohus.

Kahtlustatav on varem kriminaalkorras karistatud. Mehe vahistamist taotlenud Viru Ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Maarja Germann ütles, et ta taotles mehe vahistamist, kuna püsib oht, et vabaduses viibides võib kahtlustatav jätkata uute kuritegude toimepanemist.

«Tegemist on väga raske kuriteoga. Mehe varasem käitumine näitab, et ta on võimeline toime panema erinevaid süütegusid ning võib panna kellegi elu või tervise tõsisesse ohtu. Teiste inimeste heaolu huvides otsustasin taotleda vahistamist,» selgitas vanemprokurör.

«Teeb väga murelikuks, et inimesed võtavad peole või avalikku kohta kaasa noa, kui nad kavatsevad alkoholi tarbida. Ka relvaseadus keelab alkoholijoobes inimestel kaasas kanda mis tahes relvi,» lisas Tatjana Press.

Sündmuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus. Menetlust viib läbi Narva politseijaoskond ja juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles