Anonüümseid mõnitajaid võib Korolevi advokaadi sõnul oodata ees uus kohtutee (16)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Marika Korolev.
Pildil on Marika Korolev. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Nädala alguses ilmus meedias lugu sellest, kuidas näitleja Marika Korolev läks internetikommentaatorite vastu kohtusse ja võitis kohtulahingu. Korolevi kohtus esindanud advokaat Robert Sarv ütles, et nädalavahetusel hakatakse uusi kommentaare üle vaatama ja kui midagi osutub laimavaks või ebaõigeks, pole kohtutee välistatud.

«Kui me oleme jõudnud põgusalt kommentaare jälgida, mida on seoses selle teemaga erinevatesse kohtadesse postitatud, siis jääb mulje küll, et teatud inimesed ei ole oma käitumismustrit muutnud ja jätkavad halvustava alatooniga kommentaaride kirjutamist, sealhulgas ka valetamist. Olemegi mõelnud, et eks me nädalavahetusel, kui sellest asjast saab umbes nädal, vaatame need kommentaarid üle ja vaatame, mis me uuesti peame tegema,» rääkis Sarv «Vikerhommikus» ja lisas, et ei välista uut kohtuteed, vahendab ERR-i uudisteportaal.

«Nädala alguses ja ka praegu on selline positiivne ja soe tunne, et see on midagi, mille vastu tuleb ühiskonnas võidelda,» põhjendas ta.

Loe lähemalt ERR-i uudisteportaalist.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles