Malluka perekond peab pisibeebi saabumise nimel tegema suure ohverduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsielusaates «Malluka sügis» näeme täna milliseid ohverdusi igal pereliikmel uue pisipõnni ootuses teha tuleb. Lisaks suurtele elumuutustele kasvavad pinged ka elukorralduse arvelt ning teadmine, et iga hetk võib saabuda sünnitus.

Täna kell 21.00 jõuab vaatajate ette järjekordne osa üdini ausast ja avameelsest saatest «Malluka sügis». Blogija Mariann Treiman on kolmanda lapse ootel. Uue ilmakodaniku ootamine ja sünniks ettevalmistumine võtab ühelt emalt niigi kogu enerigia. Lisaks sellele tuleb armastust, hoolt ja hellust jagada veel kahele lapsele, abikaasale ning lemmikloomadele.

Uue ilmakodaniku ootuses ei jää ka muu elu seisma, et rahulikult oodata, vaid tormab ikka omasoodu edasi. Nõnda tuleb Mallukal ühes perega kohaneda eluoluga remondi keskel ning vastu võtta ohverdusi, et perelisa saabudes kõigil hea olla oleks. Hirm, et kolmas laps alustab oma elu kaoses ja tolmupilves sunnib Marianni mööda ehituspoode ringi tormama ning abikaasaga värvivalikute üle viimse veretilgani võitlema. 

Kuidas Kardo ja Mariann koos pisipõnnide ja kõhubeebiga elu virr-varris vastu peavad, vaata juba täna kell 21.00 Kanal 2s. Kui õigeks ajaks ekraani ette ei jõua, kiika otseülekannet Elu24 vahendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles