Ümarlaual arutati Raadiku tänava piirkonna turvalisust

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lasnamäe linnaosa valitsus

Kolmapäeval, 3.oktoobril toimus töörühma kohtumine, mille eesmärgiks on lahendada Raadiku piirkonna probleeme ning muuta asum turvalisemaks.

Koosolekul arutati viimase kuu jooksul tehtut ning lepiti kokku ka edasistes sammudes piirkonna turvalisuse parandamiseks. Praegu on olukord piirkonnas stabiilne. «Töörühma koosolek näitas, et meie tegevused on muutunud ühtsemaks ja teabevahetus efektiivsemaks. Politsei on tõhustanud kontakti linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonnaga ja lähitulevikus asub politseihoones tööle üks lastekaitse spetsialist. Töö noortega jätkub, alates 2019. aastast tegutseb Lasnamäel kaks mobiilset noorsootöötajat,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva.

Lisaks sellele peavad osapooled järgmise kuu jooksul langetama otsuse Raadiku piirkonnas täiendava turvateenuse osutamise kohta. Töörühma koosolekust võtsid osa abilinnapea Eha Võrk, Lasnamäe Linnaosa Valitsuse, Ida-Harju politseijaoskonna, munitsipaalpolitsei,  Raadiku Arenduse OÜ, MTÜ Lasnaidee, spordi- ja noorsooameti ja linnavaraameti esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles