Spordikooli uus juht ei raatsi treeneriametist veel loobuda

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest nädalast peab Gert Prants leppima faktiga, et ülikooli spordiklubi juhtimine võtab tema tööpäevast lõviosa ning korvpallipoisse treenima satub ta ainult mõnel vabal õhtul.
Sellest nädalast peab Gert Prants leppima faktiga, et ülikooli spordiklubi juhtimine võtab tema tööpäevast lõviosa ning korvpallipoisse treenima satub ta ainult mõnel vabal õhtul. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäevast juhib Tartu ülikooli akadeemilist spordiklubi (TÜASK) Gert Prants, kes seni pidas spordiklubi korvpallikoolis noortetreeneri ametit. Uus ametikoht sunnib teda küll treenerikoormust vähendama, kuid sellest päriselt loobuda ta ei kavatse.

Kuidas TÜASK juhi amet teie igapäevategevust muudab?

Sellele küsimusele on ehk praegu liiga vara vastata, sest olen ametis olnud ainult mõne päeva. Selge on see, et igasugune spordivaldkonna amet nõuab suurt entusiasmi ja armastust spordi vastu. Nagu ka varem treeneri ja korvpallikooli juhina, tuleb sedagi tööd teha innu ja suure südamega. Küll on senisest rohkem laienenud vastutus: pean nüüd mõtlema kogu spordiklubi heaolu peale ning inimeste ring, kellega iga päev kokku puutun, on märksa suurem. Kindlasti tiheneb minu suhtlus Tartu ülikooli ja spordiklubi partneritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles