MK-sarja liidri Artase trumbid: suur süda ja vägev tahe

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artas ja tema ratsanik Kullo Kender. FOTO: Mihkel Maripuu
Artas ja tema ratsanik Kullo Kender. FOTO: Mihkel Maripuu Foto: Mihkel Maripuu

Täna hommikul kell 9 sisenevad Saku suurhalli rajatud ratsaareenile ponid, turjakõrgus maksimaalselt 140 sentimeetrit, et alustada kolm päeva vältava ratsaspordifestivaliga, mille kulminatsiooniks pühapäeva õhtul toimuv Kesk-Euroopa põhja regiooni MK-etapp takistussõidus.

Eesti tähtsaima ratsaspordiürituse kulminatsioonile lähevad kohalikud ratsanikud harukordses seisus: sarja üldarvestuses on Eesti kolmikjuhtimine! Kolme etapiga on Kullo Kender (Artas) kogunud 45, Rein Pill (Alfons Ra) 44 ja Urmas Raag (Carlos) 42 punkti.

Koos Tallinna etapiga ootab veel ees neli võistlust, mille järel pääsevad kümme parimat regiooni finaali, kust omakorda kolm parimat aprillis Rootsis Göteborgis toimuvasse MK-finaali, kus võistlevad maailma parimad takistussõitjad.

Kui mullu MK-finaali jõudnud Pilli ja Raagi kuulumine tabeli tippu pole ülearu üllatuslik, siis Kender on noorem ja värskem tegija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles