Lülisamba seisukorrast sõltub elukvaliteet

Medifur OÜ
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Medifur OÜ

Seljavenituspinki on lihtne kasutada ka spetsiaalse koolituseta. Tuleb teada vastunäidustusi ja tutvuda kaasas oleva juhendiga. Kahtluste korral tuleks konsulteerida perearstiga.

  • Venituspink aitab ära hoida istuva tööga seotud seljaprobleeme, näiteks kroonilist seljavalu, kõhrketaste sopistusi, nimme-tuharapiirkonna valu, närvide mehaanilisi kompressioone jms. Sobib jala- ja puusaliigeste pinge korral ka suurema kaaluga inimestele, kellele tavavenituspink on vastunäidustatud.
  • Selgroo venitamise tulemusena võib suureneda alla- või sissevajunud naaberlülide vaheline kaugus, samuti aitab venitamine lülidevahelisi kettaid verega küllastada ja suurendada ketaste mõõtmeid. Selgroo venitamise tulemusena suureneb selgroo pikkus ja inimese kasv ning normaliseeruvad lülisamba füsioloogilised jooned. Sageli täheldatakse selgroo pikenemist (10 mm ja rohkem) juba pärast esimest protseduuri. Kui pinki lülisamba venitamiseks regulaarselt kasutada, säilib kasvu pikenemine püsivalt.
  • Sobib hästi massööride töökabinetti abivahendiks. Pingiga on võimalik patsiendile pärast massaaži teha spetsiaalseid abistavaid venitusi.
  • Medifur OÜ pakub erinevaid mudeleid, mis on loodud ettevõtetes, spordiklubides, koolides ja raviasutustes kasutamiseks. Tootevalikuga saab tutvuda aadressil www.medifur.ee.
Copy
Tagasi üles