«Muuli ja Riikoja»: katuseraha - poliitiline altkäemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuku raadio logo.
Kuku raadio logo. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kalle Muuli ja Hindrek Riikoja lahkasid Kuku Raadio saates «Muuli ja Riikoja» katuseraha. 

Riikoja nimetas katuseraha poliitiliseks altkäemaksus, mida saadik saab valijatele anda. Ta lausus, et opositsioonis on tärganud sel aastal suur ausameelsus. «Kui varasematel aastatel on ise ka hea meelega raha jagatud, siis sel aastal on nii mõnigi erakond juba teatanud, et ei osale katuseraha jaotamises,» lausus Riikoja.

Ta jätkas, et tegu on kõige puhtamalt valimiskampaania tegemisega riigi raha eest. «Loodan, et erakondade järelevalve komisjon vaatab kõik need rahajagamised üle,» sõnas ta. Samas leidis Riikoja, et opositsioon püüab katuserahade kriitikaga vaid poliitilist profiiti lõigata. «See on silmakirjalik. Olete aastaid mängu kaasa mänginud,» lausus Riikoja.

Muuli sõnas, et jagas oma katuseraha 90 protsendi ulatuses oma valimisringkonnas asuvatele haridusasutustele, sest teadis nende muresid kõige paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles