Elu halvim nädal

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Puksov 
Andres Puksov Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui ettevõtlusnädalal lõi Eesti ärieliit šampanjaklaase kokku ja valis õlalepatsutuste saatel enda hulgast parimaid tegijaid, siis vähemalt ühe ettevõtja jaoks oli see ilmselt elu halvim nädal.

Veterinaar- ja toiduamet teatas kolmapäeval, et nad eemaldasid kauplustest umbes 1,3 miljonit salmonellabakterisse nakatunud muna, mis pärinesid Valgamaa ettevõtte Sanlind OÜ farmidest.

Napp teadaanne paiskas firma omaniku Andres Puksovi elu kaosesse. Partnerid ja kliendid ei tahtnud munatootjaga enam tegemist teha. 200 000 kana saadetakse tapamajja. Tubli ettevõtja 25-aastane elutöö varises päevadega kokku.

«Peab väga tugev psüühika olema, et seda taluda,» ütles Puksov. Tahaks väga loota, et ettevõtjalik visadus ei jäta Andres Puksovit maha ning ta leiab pärast esialgset šokki endas taas jõudu firma üles ehitada. Kõik võimalused peaksid selleks olemas olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles