Klavan mängib järgmisel aastal Ibrahimovici vastu?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan pole Interi vastu saadud vigastusest toibunud
Ragnar Klavan pole Interi vastu saadud vigastusest toibunud Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Legendaarse Rootsi jalgpalluri Zlatan Ibrahimovici agent Mino Raiola vihjas, et praegune Los Angeles Galaxy ründaja võib hakata jälle Euroopas mängima.

Sellel nädalal 37. sünnipäeva tähistanud Ibrahimovici seostatakse 18-kordse Itaalia meisterklubi AC Milaniga, kus ründaja mängis aastatel 2010-2012 ja kelle ridades Ibrahimovic krooniti Serie A ja sealse superkarika võitjaks.

«Hetkel pole see (taasliitumine AC Milaniga – toim) võimalik, sest me pole klubiga läbirääkimistesse astunud, aga oleme valmis seda tegema,» kommenteeris mängija agent kohalikule väljaandele Rai Sport viimaseid kuulujutte.

Raiolale pole AC Milan pärast Ibrahimovici lahkumist klubist võõraks jäänud, sest praegu mängivad seal väravavaht Gianluigi Donnarumma ja poolkaitsja Giacomo Bonaventura, keda Ibrahimovici agent samuti esindab. «Igal juhul on AC Milanil normaalsed ja usaldusväärsed omanikud. Mul pole kunagi olnud probleeme Rossoneriga (AC Milani hüüdnimi – toim).»

Ibrahimovic siirdus AC Milanist aastal 2012 Prantsusmaale Pariisi Saint-Germaini, kust omakorda Inglismaa ja Manchester Unitedi kaudu ookeani taha. «Zlatanil oli AC Milanis suurepäraseid hetki, samamoodi Pariisi Saint-Germainis,» jätkas Raiola.

Käimasoleval hooajal hoiab AC Milan koduliigas üheksa punktiga 12. kohta, kuid pidanud konkurentidega võrreldes mängu või kaks vähem. Serie A liiderklubil Torino Juventusel on seitsme mänguga kirjas juba 21 punkti.

Teadupärast mängib Serie A-s ka Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan, kes kuulub Cagliari hingekirja. Juhul kui Ibrahimovic (talvel laenulepingu alusel) AC Milani siirdub, siis võivad Klavan ja Ibrahimovic jalgpallimurul kohtuda 10. veebruaril, kui AC Milan võõrustab liigamängus Cagliarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles