Teele jooksnud põdrad põhjustasid kaks liiklusõnnetust (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põder jookseb teele. Foto on illustratiivne.
Põder jookseb teele. Foto on illustratiivne. Foto: Lenno Põder

Möödunud ööpäeval registreeris politsei neli liiklusõnnetust, neist kaks põhjustasid teele jooksnud põdrad.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati üks narko- ja kaheksa alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Politseis registreeritud liiklusõnnetusi oli neli. 

Päeva esimene liiklusõnnetus registreeriti kell 7.20, kui Pärnumaal Pärnu-Lihula mnt 23. kilomeetril jooksis sõiduautole Toyota Corolla ette põder. Autot juhtinud 40-aastane mees toimetati Pärnu haiglasse. 

Kell 8.17 juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Miti külas Rõngu-Otepää-Kanepi mnt 10. kilomeetril, kus 56-aastase mehe juhitud sõiduautole Citroen Berlingo jooksis ette põder. Sõidukijuht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Reede õhtul kell 21.58 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Kambja vallas Ülenurme alevikus Vahtra tänaval, kus 20-aastane naine sooritas sõiduautoga Audi A3 tagasipööret ning sõitis ette tagant lähenenud mootorrattale VFR 800F. Mootorratast juhtinud 32-aastane mees viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Veerand tundi pärast südaööd juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Kumna külas Kumna ja Mõisaveere tee ristmikul kus 60-aastane naine kaotas kontrolli jalgratta üle ja kukkus. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Politsei paneb kõigile liiklejatele südamele, et sügisene pimedus muudab helkurita jalakäija õigeaegse märkamise raskeks. Politsei palub, et inimesed kontrolliksid, et neil endil ja lähedastel oleks küljes vähemalt üks helkur. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles