Galerii: Kalev/TLÜ tegi meistriliigas piirilinna meeskonnale säru

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Eesti-Läti ühisliigas alistas Kalev/TLÜ meeskond kindlalt 87:61 Valga-Valka/Maks& Mooritsa.

Edule pandi alus juba esimesel veerandajal, mis võideti 27:14. Poolajaks anti 13-punktilisest edust küll neli punkti ära, ent kolmas veerandaeg kuulus pealinlastele koguni 28:11 ja sellega oli mäng ka tehtud. Taylor Stafford tõi võitjatele 18 punkti, Janar Talts lisas 17 punkti ja võttis ka kaheksa lauapalli.

Damarcus Jamaal Harrisoni arvele kanti 15 punkti, nii Bamba Fall kui ka Leemet Loik viskasid 10 punkti. Valga/Valka parim oli 15 punkti ja 8 lauapalliga Timo Eichfuss, Kristaps Miglinieks lisas 14 ja Dashawn King 13 punkti.

«Esimene ja kolmas veerandaeg olid väga head, aga teine ja neljas mitte. Kaitse poolelt ei saa rahule jääda lauavõitlusega: täna 14 ründelauda vastastele, esimeses kahes mängus sama asi. Rünnakul tegime palju pallikaotuseid, neist 13 juba esimesel poolajal. Kui tagamängijad nii lihtsaid pallikaotusi teevad, siis see lööb rütmist välja,» ütles võitjameeskonna peatreener Gert Kullamäe Tallinna TV-le antud intervjuus.

«Naudin siinset tööprotsessi, väga normaalsed tüübid on kokku saanud. Meil on varu kõvasti, mõni mees alles tuli. Kõik oleme väga hästi kokku sulandunud. On noori ja ägedaid kutte,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles