Video: Indias lubas bussijuht ahvi reisijaid vedanud sõiduki rooli (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hall langur bussi roolis Davanagere linnas Lõuna-Indias.
Hall langur bussi roolis Davanagere linnas Lõuna-Indias. Foto: Youtube

Indias kõrvaldati üks bussijuht töölt, kuna ta lubas ahvi juhtima sõidukit, milles oli parasjagu mitukümmend reisijat.

Sotsiaalmeedias ringleb video, kus Lõuna-Indias Karnataka osariigis «juhib» umbes 30 reisijat vedanud bussi roolil istuv hall langur, samal aja kui bussijuht kergelt suunab sõidukit.

Bussifirma esindaja põhjendas juhi töölt kõrvaldamist vajadusega tagada reisijate turvalisus, kuid paljud inimesed on asunud sotsiaalmeedias bussijuhti kaitsma, leides, et hoiatusest oleks karistusena piisanud küll.

Vahejuhtum toimus esmaspäeval, kuid liiklusohutusega tegelevad ametnikud said sellest teada alles siis, kui video hakkas internetis kulutulena levima.

Pealtnägijate sõnul tuli ahv bussi peale koos ühe reisijaga, kuid loom keeldus Davanagere linna liinibussis istumast kusagil mujal kui juhi juures.

Bussijuht ei paistnud end karvasest abilisest häirida laskvat ning lubas loomal roolil istuda, samal ajal kui buss jätkas oma teekonda.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles