Ma Hoolin tulevastest põlvedest!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apollo Kohvikud

Apollo Kohvikud astuvad ühe suure sammu teadliku tarbimise suunas ning hakkavad oma baarides populariseerima korduvkasutavaid joogitopse läbi erinevate soodustuste!

Apollo Kohvikute säästva tarbimise idee tuleb sellest, et loodusressursid on piiratud ning neid tuleb hoida. Me hakkame klientidele pakkuma võimalust osta meelepärane jook OMA korduvkasutatavasse topsi! Kuna meie kohvikud on take-away’d pakkuvad asutused ning seega ka ühed suurimad prügitootjad, tahame selle ahela lõhkuda!

Ma Hoolin kampaania raames on kõigile Blenderi mahla- ja kohvibaari või Ice Café kohvi- ja jäätisebaari klientidele, kes ostavad joogi korduvkasutatavasse topsi soodustused ning kindlasti ka meelerahu. Otseloomulikult on kohvikutest kohapealt võimalik endale soetada Frank Greeni kohvi- või joogitops ning seda eriti hea hinnaga. Kampaania kestab novembri lõpuni.

Foto: Apollo Kohvikud

Euroopa Liidu statistikaameti Eurostat andmetel tootis Eesti elanik 2013. aastal keskmiselt 291kg prügi. Sellest 20% töödeldakse ümber, 64% põletatakse ära ning 16% läheb prügimäele. Soovides säilitada täisväärtuslikku elukeskkonda ka meie tulevaste põlvede jaoks, peab midagi muutuma!

Foto: Apollo Kohvikud

Muudaks palju, kui tekitada aineringe taas- ja korduvkasutades erinevaid materjale ja tooteid. Samal seisukohal on ka kampaania Ma Hoolin suurim koostööpartner Austraalia ettevõte Frank Green. Nende eesmärk on samuti vähendada ebaolulist tarbimist, tootes korduvkasutatavaid kohvitermoseid ja joogitopse. Oleme valinud nad kampaania suurimaks partneriks just põhjusel, et neid on pärjatud mitmete auhindadega - nii taaskasutuse kui ka disaini valdkonnas. Nad tahtsid luua toote, mis on visuaalselt ilus, stiilne ja mugav ning loomulikult ka loodust säästev.

Blender ei ole lihtsalt kraan, kust jooki saab. See on keskkond, mis annab kogu edasiseks päevaks energialaengu. Kõigile meeltele – ägedate teenindajate, raju interjööri, eriomaste mahlakokteilide ja ausa kohviga ning nagu kord juba mainitud, muusikaga.

Ice Café kohvikutest on kujunenud moodsad kohvi- ja jäätisebaarid. Pakume suussulavat Premia pallijäätist ja loomulikult paljude lemmikut – pehmet masinajäätist. Kuna kohvi ja jäätis lihtsalt armastavad üksteist, oleme loonud täiesti uue menüüosa, mis keskendub nende kahe kombineerimisele.

Loe lähemalt SIIT!

Copy
Tagasi üles