Seksuaalsele ahistamisele vastu hakanud tüdrukud said peksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris avaldati Indias meelt naistevastase seksuaalse vägivalla vastu.
Septembris avaldati Indias meelt naistevastase seksuaalse vägivalla vastu. Foto: EPA/Scanpix

Indias sattus haiglasse 36 koolitüdrukut, kes hakkasid vastu seksuaalsele ahistamisele.

India põhjaosas Bihari osariigis vahistati kuus poissi ja üks naine, keda süüdistatakse internaatkoolis õppivate tüdrukute ründamises.

Politsei ja pealnägijate sõnul mängisid tüdrukud laupäeva õhtul internaatkooli mänguväljakul, kui grupp teismelisi poisse alustas nende suunas nilbete märkuste tegemist. Seepeale palusid tüdrukud poistel lõpetada ja eemale minna, mida poisid ka tegid.

Ligikaudu 20 minuti pärast tulid poisid ja mõne poisi vanemad sündmuskohale tagasi, neil olid kaasas bambus- ja raudkepid.

«Nad vedasid meid juustest sikutades mööda maad, peksid meid bambuskepikestega, lõid meid jalgade ja kätega,» ütles Gudia, üks 36 haiglasse sattunud tüdrukust . «Me olime täiesti relvitud ja meil polnud end millegagi kaitsta. Ma nägin mitmeid oma sõpru maas lamamas ja valust nutmas.»

Gudia sõnul olid poisid vihased, sest tüdrukud astusid neile vastu.

«Nad on meid alati kiusanud ja kirjutanud nilbeid sõnu kooliseinale,» ütles tüdruk, kelle sõnul on tema ja mitmed teised tüdrukud püüdnud ahistamisjuhtumitest kohalikule omavalitsusele teada anda, aga neid pole kuulda võetud.

Haiglasse sattunud tüdrukud olid vanuses 10 kuni 14. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles