Fotod: soe ilm soosib Gonsiori tänava ehitajaid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kommunaalamet loodab, et tänavune sügis on tee-ehitajate vastu sõbralik ning Gonsiori tänava asfalteerimisega jõutakse enne talvekülmade tulekut lõpule.

«Praegu tuleb hoogsalt asfalteerida, sest ilmaprognoosid ütlevad, et sel nädalal läheb väga soojaks. Gonsiori tänaval on kõik maa-alused võrgud valmis, killustikaluseid rajati juba eelmisel nädalal. Jäänud on puhtalt tee-ehituslik töö,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik Postimehele.

Tema sõnul ootab asfalteerimist Gonsiori tänava lõik raadiomajast ehk Kreutzwaldi tänavast kuni Vilmsi tänavani. «Vilmsi ja Vesivärava tänavate vahelisel lõigul on juba asfalt maas, sealt edasi kuni Laagna teeni samuti. Ka Kreutzwaldi ja Vilmsi tänavate vahelisel lõigul käib puhas tee-ehitus, enam mingeid üllatusi maa seest ei tule,» lisas ta.

«Tööde lõpptähtaeg on 15. november ja igatahes eelmisel nädalal töövõtja ei teatanud, et sellega võiks mingeid probleeme tulla. Praegu loodame küll, et viimanegi kiht asfalti jõutakse õigeks ajaks maha panna,» lausus Vesiallik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles