Põlva Serviti sai šokk-kaotuse, ukrainlane raske põlvevigastuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Eesti käsipallimeistrivõistlustel sepistas neljandas voorus üllatusvõidu HC Tallinn, kes alistas Kalevi spordihallis viimase nelja aasta meistermeeskonna Põlva Serviti.

Väljakuperemehed võitsid avapoolaja, mida jäi varjutama Serviti ukrainlasest mängija Sergei Ljubtšenko raske põlvevigastus, tulemusega 14:12. Võõrustajate oluline jõud viidi väljakult minema ja ilmselt ootab teda ees pikk võistluspaus. Teisel poolajal tegid võõrustajad 5:0 spurdi ja sellele Serviti vastust ei leidnud. Lõppnumbrid olid 27:23 HC Tallinna kasuks. Seejuures oli HC Tallinn kogu kohtumise jooksul vaid kaks korda kaotusseisus.

Üleplatsimeheks kerkis HC Tallinna mängija Uku-Tanel Laast, kelle arvele kogunes seitse väravat. Markus Viitkar ja Rainer Kelk toetasid teda viie tabamusega. Serviti resultatiivseim oli kuus väravat visanud Henri Sillaste.

HC Tallinn jätkab Eesti meistrivõistlustel täisedu ehk kaheksa punktiga. Servitil ja ühe mängu vähem pidanud HC Kehral on viis silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles